У Луцьку охоронець гіпермаркету повернув жінці загублену обручку

2
2
У Луцьку охоронець гіпермаркету повернув жінці загублену обручку
У Луцьку охоронець «ТАМ–ТАМу» повернув жінці загублену золоту обручку.

Про це йдеться на сторінці «Цікава Газета на вихідні» у фейсбуці.

Віталій Дерев’янчук завітав у редакцію, щоб розповісти про людську порядність і подякувати охоронцю Андрієві Мельничуку.

Нещодавно його дружина Марія Андріївна купувала продукти у гіпермаркеті «ТАМ–ТАМ». Набравши товарів, попрямувала до каси. Вже коли розрахувалася, помітила, що загубила золоту обручку. Пошуки були марними.

Подружжя засмутилося, адже 2018–го відсвяткували 45–річчя шлюбу — сапфірове весілля. І головне — не її вартість, хоча за нинішніми цінами золото коштує чимало, вона для них дуже дорога як пам’ять, як сімейна реліквія та згадка про спільно прожите життя. Найбільше переживала Марія Андріївна і Віталій Васильович пообіцяв їй сюрприз від Святого Миколая.

— Через день я сам пішов у «ТАМ–ТАМ», — розповідає лучанин. — Поцікавився у касирки, яка тоді працювала, а вона порадила запитати в охоронця. Яким же було моє здивування, коли чоловік вийняв загублену обручку й повернув мені. Ми познайомилися, й охоронець сказав, що його наміри віддати золоту знахідку підтримала і схвалила мама. Сердечно дякую за чесність і порядність Андрію Сергійовичу Мельничуку, — зазначив пан Віталій.

Фото на головній – ілюстративне.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Охоронник звісно коли знайшов обручку, і зразу як підняв її, то зрозумів, що у приміщенні перебувають камери відеоспостереження, які відобразили той факт, що він знайшов і підняв обручку. Того і носив її з собою бо відчував, що за золотом все одно прийдуть люди і спитають. Потім буде дуже стидно, коли керівництво підрозділу охорони дізнається, що він намагався привласнити чужий золотий виріб, за такий випадок можуть і звільнити. Це називається втрата довіри.
Відповісти
А реально охоронець то хотів спиздити каблучку і продати) взагалі в маркєтах тре ставити дошку оголошень про знахідки))
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні