Волинського письменника розкритикували за опис сексу. ТЕКСТ 18+

2
-3
Волинського письменника розкритикували за опис сексу. ТЕКСТ 18+
Волинського письменника Василя Слапчука номінували на антипремію «Золотий хрін», яку вручають за найгірший опис сексу в літературі.

Про це йдеться на сторінці «Золотий хрін» у фейсбуці.

«Наш перший номінант — Василь Слапчук і його роман «Роман & Роман» (а зомбі зомбі зомбі) про творчість і безладні статеві зв'язки. У програмі — розкішниця на замку! А також — шоу однієї піхви в тяжкій долі митця. Увага! Цьогоріч ми беремо на розгляд не лише сцени власне коїтусу, а й попередні ласки та мастурбацію — усе во благо літератури!» – йдеться в дописі.

Опублікували також уривки з роману Василя Слапчука.

Довідково:

«Золотий хрін» – щорічна відзнака за найгірший (недоречний, брутальний, позбавлений смаку) опис сексуальної сцени в художніх текстах сучасної української літератури.

До участі в конкурсі подаються вперше опубліковані тексти, що вийшли друком протягом поточного року, у будь-якому жанрі поезії, прози чи драми.

Будь-хто може запропонувати журі фрагмент тексту для розгляду, надіславши цитату чи скан на фейсбук-сторінку «Золотого хріна» або електронну пошту hrin4yk@gmail.com з указівкою на автора, назву книжки, рік видання та сторінку.

Усі пропозиції буде розглянуто та сформовано довгий список номінантів, із яких журі обирає переможця. Вручення нагороди «Золотий хрін» відбувається на початку наступного календарного року.





Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Виписався Слапчук. Помішався на піз..
Відповісти
Це ж письменник, він так бачить. Чого критикувати....
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні