Дивовижний рекорд: киянин на мотоциклі перетнув річку Дніпро

0
-6
Дивовижний рекорд: киянин на мотоциклі перетнув річку Дніпро
У столиці український каскадер Сергій Совяк встановив рекорд швидкості на Трухановому острові, проїхавшись на мотоциклі по воді, передає кореспондент УНН.

Перетнув Дніпро на майже звичайному кросовому мотоциклі зі швидкістю — 60 км/год, відстань — 5 км. На таке в Україні не наважувався ще ніхто. Каскадер і учасник команди Spirit Racing Team зробив це першим.

Для того, щоб втілити задум, потрібен точний розрахунок, ідеальне відчуття мотоциклу, технічна підготовка. Якщо будь-що піде не за планом — і пілот, і мотоцикл опиняється під водою.

“Це все мої друзі вірили в мене, родина не зовсім знає, проте, я певен підтримає мене. У нас добре вийшло!” — розповів Сергій.

Досягнення було офіційно зареєстровано експертами Реєстру Рекордів України.

“Нас часто запитують, чи завжди спроба встановлення рекорду завершується успішно. Це сенсація! У світі є десятеро людей, які спробували встановити рекорд мотокросу, нам приємно, що серед них є українець”, — запевнила Керівник Національного Реєстру Рекордів України Лана Вєтрова.

Нагадаємо, що раніше каскадер Олександр Турчанінов встановив світовий рекорд, який завершився для українця травмою.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні