«Я не знаю, як дивитися людям в очі», – луцька благодійниця про перенесення Центрального ринку

3
-4
«Я не знаю, як дивитися людям в очі», – луцька благодійниця про перенесення Центрального ринку
Підприємиця, яка на Центральному ринку в Луцьку нужденним роздає хліб, розказала, чи займатиметься благодійністю після знесення базару.

Про це в фейсбуці написала Луцька підприємиця Наталія Шафета, яка разом із чоловіком з січня 2017 року купує і роздає щотижня по 60 буханок хліба нужденним на Центральному ринку Луцька.

"Як будуть виживати ці люди, коли закриють Центральний ринок?
Протягом трьох років ми з чоловіком закупляли та роздавали хліб незахищеним верствам населення. Благодійники жертвували кошти, які ми направляли на допомогу та лікування людям. Та, на превеликий жаль, ми будемо змушені завершити нашу акцію добра", – йдеться в дописі.

Жінка з 1993 року працює на Центральному ринку, сплачувала податки за себе й за найнятих працівників.

"Ринок всіма правдами та неправдами хочуть закрити. Ми змушені будемо думати, як жити далі — як дивитися в очі людям, з якими не один рік працювали, як сказати людям, що змушена їх звільнити, бо хтось хоче на місці ринку маєтки збудувати. А, головне — де роздавати хліб і за які гроші його купувати, адже не буде ринку, не буде наших магазинів, не буде де і як заробляти гроші", – додає вона.

Наталія додає, що хліб буде роздавати до тих пір, поки працюватиме Центральний ринок.

"Приходьте, будь ласка, щосуботи о 9:00 поспілкуємося", – пише.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Спекуляція на благодійній справі. таке враження, що важко перенести цю хлібницю в інше місце в інший магазин чи торгову точку. чи вже вирішили спекулювати на бідності пенсіонерів?
Відповісти
більшість з тих,що приходять за безкоштовним хлібом не потребують. Але совкова жадібність та й курей треба чимось кормити.
Відповісти
А що краще залишити цей гадюшник? У відділі,де торгують потрохами сморід дохлятини. А від кількості автомобілів,які літають навколо базару руйнуються будинки,так як стоять на підвалах. Нам скоро жити не буде де,а їм давай базар.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні