Чому в Луцьку сім’ї, в якій четверо інвалідів, не дали земельної ділянки

0
0
Чому в Луцьку сім’ї, в якій четверо інвалідів, не дали земельної ділянки
Лучанці, четверо членів сім’ї якої – люди з інвалідністю, відмовили у наданні земельної ділянки для обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд на вулиці Ківерцівській, 83/2.

Про це стало відомо під час розгляду земельних питань у контексті чергового пленарного засідання 68-ї сесії Луцької міської ради сьогодні, 24 грудня, повідомляє ІА Волинські новини.

Так, голова профільної комісії з питань земельних відносин та кадастру Олександр Козлюк зазначив, що чотири члени цієї сім’ї – люди з інвалідністю. Усі вони мешкають в одному будинку.

На це депутат Костянтин Петрочук зауважив, що, попри його повагу до людей з інвалідністю, проект рішення зареєстрували одноосібно на громадянку Смаль С.А.

«І чому до цього часу ця ділянка не оформлена? З усією повагою ставлюсь до людей з інвалідністю, але треба мати совість», – поцікавився він у голови земельної комісії.

«Це питання не є принциповим. Сусідні земельні ділянки знаходяться або в приватній власності, або в оренді. Я не думаю, що чотири інваліди робили б на цій землі якийсь бізнес», – відповів Олександр Козлюк.

Ця ділянка розташована поблизу військового аеродрому.

Попри три спроби голосування, луцькі депутати не ухвалили рішення про надання земельної ділянки громадянці Смаль на умовах оренди для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд на вулиці Ківерцівській, 83/2 (площею 0,0566 га).

Так, для підтримання позитивного рішення не вистачило великої кількості голосів.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні