Відомий футболіст може стати заступником голови Волинської ОДА

2
-3
Відомий футболіст може стати заступником голови Волинської ОДА
Екс-футболіст 34-річний Артем Федецький, може найближчим часом стати заступником голови Волинської обласної держадміністрації.

Про це йдеться на сторінці "Фан-проєкт Волинь" у фейсбуці.

Федецький відомий за виступами за львівські "Карпати" і "Дніпро", і "Шахтар" і збірну України.

21 липня Федецький на дострокових парламентських виборах балотувався в одномандатному окрузі Львівської області від партії "Слуга народу", але програв, набравши трохи більше 12% голосів.

Артем Федецький — один із ймовірних підсилювачів кадрів у Волинській обласній держадміністрації.

Новий губернатор нібито цілком серйозно розглядає кандидатуру Артема. Федецький — один із кандидатів на посаду "гуманітарного" заступника.

Нагадаємо, Артем Федецький був на представленні нового голови Волинської облдержадміністрації Юрія Погуляйка. Однак причину його присутності там ніхто не пояснив.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Він вже у футбол награв. З нього такий заступник Волинської ОДА, як з 90 річного діда Панаса "іспанський льотчик". Хіба що Артему протирати штани у кабінеті, то це можна.
Відповісти
По моєму вони там всі добре штани протирають.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні