Вкрав їжу і зачинив кота в морозилці: злодій обчистив будинок волинянина

1
-2
Вкрав їжу і зачинив кота в морозилці: злодій обчистив будинок волинянина
У Шацьку злодій проник до будинку місцевого жителя та викрав продукти харчування з морозильної камери. Інцидент трапився 10 грудня.

Згодом злодій пішов на подвір’я, де вкрав з прибудови літньої кухні чавунний та алюмінієвий посуд, повідомляє інформаційне агентство "ВолиньPost" з посиланням на ухвалу Шацького районного суду від 19 грудня.

Більше того, чоловік, викравши із морозилки продукти харчування, помістив туди кота, який належав власникам будинку, й підпер двері морозильної камери дошкою ламінату. Зрештою, кіт замерз та загинув.

Того ж ранку чоловік викрав алюмінієвий посуд та гроші і з іншого будинку.

Увечері 12 грудня, перебуваючи в стані сп’яніння, пошкодив сокирою металопластикове вікно магазину. Тут він мав намір теж вчинити крадіжку, але "на гарячому" зловмисника спіймали поліцейські.

Відомо, що чоловік проживає сам у Шацьку. Раніше він вже був судимий заскоєння злочинів.

Суд вирішив взяти зловмисника під варту на два місяці.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Роздерти скотину!!! Як можна було так познущатися з кота?? Що він тобі зробив??? Надіюсь, виродкові впаяють строк не лише за крадіжку, а й за жорстоке поводження з тваринами. Виродок моральний!!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні