У санаторії «Лісова пісня» можуть нарешті збудувати басейн

0
6
У санаторії «Лісова пісня» можуть нарешті збудувати басейн
Проєкт добудови басейну, спортзалу та перехідної галереї у санаторії «Лісова пісня», що в Шацькому районі Волині, переміг у попередньому конкурсному відборі інвестиційних програм та проєктів, що можуть реалізуватися за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку у 2020 році.

Про це повідомив на своїй сторінці у фейсбуці депутат Волинської обласної ради Олександр Пирожик.

«Проєкт, за який я найбільше вболівав як член цієї комісії, отримав рекордно високу оцінку та зі значним відривом випередив інші», – зазначає депутат.

«Йдеться про давно наболілий проєкт «Реконструкція лікувального корпусу №4 з розширенням (добудова басейну, спортзалу та перехідної галереї) Волинського обласного санаторію «Лісова пісня» в селі Гаївка Шацького району Волинської області», який переміг у рейтингу «Людський потенціал». Нарешті в цього проєкту-переможця – 72,8571 бала, проти 43,9286 та 41,0714 бала – у найближчих опонентів!» – радіє Олександр Пирожик.

«Прикро, звичайно, що цей добрий задум не вдалося зреалізувати раніше. На жаль, керівники Волинської ОДА вже три роки поспіль робили так, аби несправедливо «опустити» цей проєкт нижче межі «прохідного» бар’єру для отримання фінансування з держбюджету. А керівникам санаторію доводилося вишуковувати кошти, аби оновлювати проєктно-кошторисну документацію. Дякувати Богу, вони їх віднайшли, не просили у власника – обласної ради, і таки зуміли оновити документацію, відповідно до найновіших вимог», – розповів депутат.

Він сподівається, що тепер уже ніхто не зможе відібрати в «Лісової пісні» цю заслужену перемогу і з реалізацією цього проєкту «цілющі лікувальні води озера Пісочне, збагачені іонами срібла та гліцерину, зможуть оздоровлювати відвідувачів санаторію не лише в літній сезон, а й у будь-яку пору року».

На фото: недобудований басейн
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні