--> У Луцьку на ремонт мосту витратять ще понад мільйон | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Луцьку на ремонт мосту витратять ще понад мільйон

2
6
У Луцьку на ремонт мосту витратять ще понад мільйон
На продовження капітального ремонту мосту через річку Стир на вулиці Ковельській з міського бюджету витратять 1,348 мільйона гривень.

Департамент ЖКГ уклав відповідний договір з товариством з обмеженою відповідальністю «ПБС» з Івано-Франківська.. Строк виконання робіт – до 31 грудня 2019 року, такі дані системи публічних закупівель «Prozorro».
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Хм ,цікаво за ремонт мосту заплатили,і підрядник виявляється щось не доробив.То напрошується ,чому заплатили якщо підрядник не виконав весь обсяг робіт,і для чого наймати ще когось і знову платити шалені гроші?
Відповісти
Дураки і дороги .. а вот коли дорогу роблять дураки то проблема подвійна.. і страждають мешканці міста.. Розбазарюють гроші які витрачались би на комфорт лучан в місті
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні