Розкопали і покинули: на Старому ринку в Луцьку тиждень ліквідовують аварію. ФОТО

1
11
Розкопали і покинули: на Старому ринку в Луцьку тиждень ліквідовують аварію. ФОТО
Підприємці Центрального ринку підозрюють, що їм створюють штучні перепони для торгівлі.

Вони стверджують: спочатку їм на 30 годин вимкнули електроенергію, а з понеділка, 16 грудня, перед ринком розрили траншеї, бо нібито терміново потрібно замінити кабель. П’ять днів шукали кабель на дні траншеї, а коли знайшли, з’ясувалось: замінити його нічим.

Про це йдеться на сторінці «Європейський Центральний ринок» у фейсбуці.

Прийшли чергові вихідні, а перед Центральним ринком на вулиці Глушець окопи. Це не підприємці викопали щоб захищати ринок від можливих провокаторів, це Луцькводоканал проводить аварійно-ремонтні роботи.

«Надвечір 16 грудня працівники Луцькводоканалу неочікувано навідались до Центрального ринку. Бригада аварійників заявила, що необхідно терміново провести заміну частини кабелю живлення насосу перекачки нечистот», – описують ситуацію підприємці.

Вони розповідають, що вже за день до того, з обіду 15.12.19 р., ринок був від'єднаний від електрики. Вже 30 годин не було світла. За словами працівників обленерго, проводились аварійно-ремонтні роботи на трансформаторі, який забезпечує електроенергією Центральний ринок та прилеглі до нього вулиці.

«Обленерго не поспішали відновлювати подачу електрики, оскільки мали заявку від Луцькводоканалу про аварійно-ремонтні роботи», – продовжують розповідь торговці.

Аварійно-ремонтні роботи працівниками водоканалу у понеділок тривали аж 40 хвилин. За цей час встигли перекопати майже весь проїзд до ринку, а далі настала темрява.

«Аварійники забрались додому, а небезпека аварійної ситуації чомусь стала не настільки вже й важливою. Але електропостачання на ринок так і не відновили. Лише за наполяганням підприємців, які випадково у центрі, біля ялинок, зустріли пана Недопада Г. та Поліщука І. та споживспілки, які обривали телефони обленерго та ще якихось сил, світло ввімкнули», – констатують підприємці.

У вівторок знову вимкнули електрику, воду, знову трактор намагається копати траншею, шукає кабель.

«Після блокування роботи аварійникам на об’єкт прибув представник водоканалу. Після тривалого спілкування з людьми заявляє, що дуже серйозна, небезпечна ситуація, яка потребує негайного втручання і роботи завершаться за кілька днів і у суботу 21.12.19 територія буде приведена до ладу, рови всі засипані та заасфальтовано. Щось підказувало – щось тут не так, щось не те…» – йдеться у дописі.

Цілий робочий тиждень аварійники проводили розкопки на території парковки перед ринком. А у п’ятницю виявилось, що у них нема у наявності кабелю для заміни, а роботи продовжать, коли будуть мати матеріали.

«Що за маячня? Тобто ремонтні роботи не настільки аварійні? І можна було спершу придбати кабель, а тоді копати?» – обурюються підприємці.

«Складається враження, що хтось на свята робить сюрприз для підприємців та лучан. Спершу забрати зупинки, ввести людей в оману, перекрити шляхи доїзду до ринку, направляти перевірки до підприємців, залякувати підприємців… а далі що, підпал?» – йдеться у дописі.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
11

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Міська влада копає окопи...ну а далі все зрозуміло.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні