Ялинковий ярмарок у Луцьку. ЦІНИ

1
-2
Ялинковий ярмарок у Луцьку. ЦІНИ
У Луцьку на проспекті Соборності традиційно розташувався ялинковий ярмарок. До вибору – ялини, сосни, ялиці ( дерева з родин соснових).

Серед запропонованого вирізняються декоративні ялинки ручної роботи, оформлені з гілок ялиці. Вони дещо дорожчі від звичайних дерев, адже – це ручна робота.

Загалом ціни на хвойні дерева сягають від 120 до 600 гривень.

Продавці розповідають, цінова політика – різна, вона залежить від виду дерева та його росту.

Окрема цінова політика на ялинки ручної роботи. В основному купують саме такі. Вибір продавці обґрунтовують тим, що людям до вподоби щось оригінальне.

Лучани не шкодують за таке деревце навіть 600 гривень, адже воно цікавіше. До слова, попит щороку на такі декорації зростає.

Деревце з яловиці стоїть при кімнатній температурі досить довго. На відміну від ялини, не осипається.

Продавці на ярмарку – лояльні: допоможуть вибрати, проконсультують, старшим людям роблять знижки, а дітям дають подарунки.











Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Бідний газон...
І ДЕ муніціпали?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні