--> Де у Володимирі можна легально купити новорічне дерево | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Де у Володимирі можна легально купити новорічне дерево

0
-3
Де у Володимирі можна легально купити новорічне дерево
Мешканцям Володимира повідомили, де легально можна купувати ялинки, які працівники лісництва вирощували впродовж 7 років на спеціальних плантаціях.

Про це інформує ДП Володимир-Волинське лісомисливське господарство.

«Придбати новорічні красуні можна буде з 23 грудня на території Державного підприємства «Володимир-Волинське ЛМГ» за адресою м. Володимир-Волинський вулиця Ковелька 130.

Ціна звичайного новорічного деревця коливатимуться від 70 до 350 гривень залежно від висоти. Так, ялина висотою до метра вартуватиме 70 гривень, від 1 до 1,5 метра – 100 гривень, від 1,6 до 2 метрів – 150 гривень. Охочим придбати ялинку «ростом» від 2 до 2,5 метрів дерева вартуватимуть 200 гривень, новорічні красуні висотою до 3 метрів – 250, а ялини висотою від 3 до 5 метрів обійдуться для покупців у 350 гривень», – йдеться у дописі.

У ДП «Володимир-Волинське ЛМГ» нагадують, що самовільні вирубки в лісі – незаконні і караються штрафом. За самовільно зрубану ялинку порушник притягується до адміністративної відповідальності, при цьому накладається штраф від 510 до1020 гривень, а посадові особи ризикують заплатити за таке порушення від 2550 до 5100 гривень. Також порушнику доведеться компенсувати розмір заподіяної шкоди, який залежить від місця незаконної рубки та діаметра дерева – від 279 до 2254 гривень.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні