Волинянин придбав «Ролс Ройс» майже за пів мільйона доларів

0
2
Волинянин придбав «Ролс Ройс» майже за пів мільйона доларів
Минулого місяця в Луцьку та Волинській області придбали 60 нових автомобілів. Кожна з цих машин в середньому коштувала 37 тисяч доларів.

Сума витрат в регіоні склала 2,3 мільйона доларів. Найпопулярнішою маркою у регіоні була Toyota, яких зареєстрували 14 авто на суму 600 тисяч доларів. Також попитом користувалися Renault і Kia, повідомляє сайт з продажу автомобілів RST.ua.

Серед авто B-класу волиняни найчастіше купували Renault Sandero. Найпопулярніша модель у C-класі – Fiat Tipo. Skoda Octavia найчастіше купували серед машин класу D. Лідером E-класу був Lexus ES. У F-класі бестселером став Mercedes S-Class. Поміж позашляховиків найбільше продажів отримав кросовер Toyota Land-Cruiser Prado, який виявився найпопулярнішим серед усіх класів.

Загалом, минулого місяця українці придбали 8,5 тис нових автомобілів на суму 270 мільйонів доларів. Порівняно з листопадом минулого року продажі виросли на 20%. Серед цих авто були й «люксові» авто.

Так, українці придбали два Mercedes S-Class Maybach по 240 тисяч доларів, два Bentley Bentayga по 300 тисяч доларів і три Rolls Royce Cullinan по 450 тисяч доларів.

Нагадаємо, у жовтні в Луцьку та Волинській області придбали 80 нових автомобілів, серед яких був і Rolls-Royce Cullinan вартістю майже 500 тисяч доларів. Тоді сума витрат у регіоні склала 3 мільйони.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні