Підприємці Центрального ринку написали звернення депутатам Луцькради

1
0
Підприємці Центрального ринку написали звернення депутатам Луцькради
Підприємці Центрального ринку написали звернення депутатам міської ради.

Про це повідомляє власкор інтернет-видання «Волинь24».

«Ми, підприємці Центрального ринку, звертаємося до Луцької міської ради та керівників міста з проханням не позбавляти тисячі містян робочих місць. Ми, як жителі Луцька і платники податків, вболіваємо за наше місто і прагнемо, аби воно розвивалося та ставало ще більш європейським та туристично привабливим.

Ми підтримуємо та вимагаємо реконструкцію Центрального ринку.

Неодноразово подавали свої варіанти проєктних пропозицій облаштування території Центрального ринку. Втім, вони постійно відхилялися міською владою.

Тож, ми ще раз наголошуємо, що готові до співпраці. Та наполягаємо на тому, що реконструкції Центрального ринку не може і не повинна проходити без нашої участі. Адже за стільки років для нас ринок став не лише місцем роботи, а й другою домівкою. Не змушуйте нас покидати свої домівки та їхати на заробітки за кордон», – йдеться у зверненні.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
підприємці,якщо не платите податки? І ніхто вас не позбавляє роботи.Просто передислокація,щоб нарешті забрати цей срач з культурного заповідника.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні