Відомо, чиє авто спалили у Луцьку. ВІДЕО

1
13
Відомо, чиє авто спалили у Луцьку. ВІДЕО
У Луцьку спалили авто місцевого бізнесмена. Злочинці облили машину невідомою речовиною та підпалили. Сам власник і гадки не має, хто це міг зробити, однак цим питання уже займаються правоохоронці.

Про це йтеться в сюжеті телеканалу Аверс.

Підпал стався поблизу автостанції №2 на вулиці Маковського. Серед елітних новобудов горів автомобюіль Nissan Patrol. Близько 2 години ночі до поліції надійшов виклик. Правоохоронці та пожежники одразу прибули на місце події. За цим фактом одразу відкрили кримінальне провадження.

"Працювали рятувальники, слідчо-оперативна група, поліцейські ретельно оглянули місце події, вилучили пластикову плящку, ймовірно із займистою речовиною, інші речочові докази. За фактом умисного знищення чужого майна, вчиненого шляхом підпалу, слідчі Луцького відділу поліції розпочали крімінальне провадження за ознаками злочину передбаченого частиною 2 статті 194 Кримінального кодексу України", – розповів речник Волинського управління поліції Віктор Гомоль.

Тієї ночі не спала сусідка власника втомобіля. Нікого, каже, на тому місці не бачила. Припускає, це могли бути конкуренти, які заздрять успіху чоловік.

"Людина добре живе, може це комусь не подобається, всякі тепер люди є", – зауважила жінка.

Автівка стояла біля самого будинку потерпілого.

Детальніше в сюжеті:



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
13

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ


У Луцьку згорів автомобіль У Луцьку згорів автомобіль
18 грудня, 2019, 11:12
2
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
По тому як стоїть цей недопалок, то автомобіль "майстра парковки", чи нє?
На місці муніципалів ще штраф потрібно виписати за "парковку на газоні"...
"Пізнесмєн" якій не заробив на стоянку щоб поставити свого лаха..
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні