У маршрутках Луцька продовжують платити готівкою

3
-4
У маршрутках Луцька продовжують платити готівкою
У громадському транспорті Луцька водії продовжують брати готівку.

Про це повідомляє власкор інтернет-видання "Волинь24".

Вранці у четвер, 19 грудня, коли у транспорті Луцька мали б оплачувати проїзд лише за допомогою електронного квитка або додатку, досі "ходить" готівка.

В автобусному маршруті №22 більшість пасажирів розраховуються електронними квитками. Втім, є й такі, що не мають картки, а відтак дають водію готівку.

Так, у маршрутці №25 пасажири, які заходили без електронних квитків або ж мали недостатньо коштів на рахунку, розраховувалися "живими" грішми. Така ж ситуація у маршрутці №28. А в маршрутці №31 водій відмовився приймати готівку. Пасажир без електронного квитка їхав безплатно.

Нагадаємо, у вівторок, 10 грудня, запрацював додаток для безготівкової оплати за проїзд, яким можна користуватися замість електронного квитка. Проте вже 18 грудня представники оператора повідомили, що додаток не працює вже кілька днів через збої. Коли налагодять систему – невідомо. Людям радять купувати електронні квитки, а не надіятися на додаток.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ну то вводьте контролерів у маршрутки хай штрафують за готівку!
Відповісти
Ей писали ви що проти людей?Напишіть про корупцію в теперішній міськрада.чому немає мера.
Відповісти
Теж розраховувався готівкою бо додаток то працює то ні. Ранком гроші зняло, а вже ввечері - ні..
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні