Посадили під варту лучанина, який на смерть збив жінку

1
2
Посадили під варту лучанина, який на смерть збив жінку
Лучанину, який вчинив смертельну ДТП на вулиці Карпенка-Карого, призначили тримання під вартою.

За принципової позиції прокурорів, які здійснюють процесуальне керівництво у кримінальному провадженні про порушення 33-річним лучанином правил безпеки дорожнього руху, що спричинили смерть потерпілої, Волинський апеляційний суд скасував ухвалу слідчого судді про обрання підозрюваному запобіжного заходу у виді домашнього арешту та застосував до нього запобіжний захід у виді тримання під вартою. Про це пише ІА Волинські новини.

Майже опівночі 7 грудня 2019 року нетверезий чоловік, перебуваючи за кермом автомобіля марки «BMW 528І», рухався вулицею Карпенка-Карого в напрямку вулиці Дубнівської із шаленою швидкістю й здійснив наїзд на жінку, яка переходила дорогу.

Потерпіла загинула на місці пригоди.

Автомобіль же, водій якого, створюючи численні аварійні ситуації під час погоні, намагався утекти із місця ДТП, затримала патрульна поліція поблизу села Піддубці Луцького району.

Водію повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст. 286 КК України.

Прокурори наполягали на обранні йому запобіжного заходу у виді тримання під вартою, проте слідчий суддя ухвалив рішення про застосування до потерпілого домашнього арешту в нічний час доби.

Не погодившись із таким рішенням, прокурори оскаржили його в апеляційному порядку і домоглися обрання водію запобіжного заходу у виді тримання під вартою.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Цеж треба було так напитися горілки. Тільки не говоріть, що в Росії більше п"ють чим в Україні. Привикли говорити, що росіяки у фуфайках, валінках ходять, горілку вживають і більше нічого не роблять. У нас своїх п"яниць в кожному селі на 100 душ 85 зловживають оковитою.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні