--> У Луцьку затримали одесита, який поцупив у жінки на вулиці телефон | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Луцьку затримали одесита, який поцупив у жінки на вулиці телефон

0
6
У Луцьку затримали одесита, який поцупив у жінки на вулиці телефон
У Луцьку поліцейські оперативно викрили 25-річного одесита в шахрайстві.

Як повідомили в пресслужбі поліції Волині, зловмисник шляхом обману 61-річної жительки Луцька, незаконно заволодів її мобільним телефоном, вартістю 12,6 тис. грн.

Поліцейські встановили особу правопорушника. За фактом шахрайства слідчі розпочали кримінальне провадження.

Учора, 17 грудня, до Луцького відділу поліції звернулася 61-річна жителька обласного центру із заявою про шахрайство. Жінка повідомила, що напередодні на вулиці Домни Гордіюк у Луцьку невідомий чоловік під приводом зняття грошей заволодів її мобільним телефоном Xiaomi. Сума завданих заявниці збитків становить 12 тис. 600 грн.

Співробітники кримінальної поліції встановили причетність до скоєння цього шахрайства 25-річного жителя міста Одеса. Незаконно набутий телефон зловмисник здав у ломбард.

Слідчі Луцького відділу поліції за цим фактом відомості внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст.190 Кримінального кодексу України. За шахрайські дії зловмиснику загрожує, зокрема, до трьох років позбавлення волі.

Поліція Волині вкотре застерігає громадян бути уважними. Якщо потерпіли від шахраїв, одразу ж повідомляйте поліцію за номером телефону «102».

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні