Під Луцьком на Миколая встановлюватимуть рекорд України

0
5
Під Луцьком на Миколая встановлюватимуть рекорд України
19 грудня о 15:30, під час відкриття головної ялинки Боратинської громади, планують встановити рекорд України – з нагоди Дня Святого Миколая Чудотворця, на одній локації зібрати понад 100 осіб з іменем Миколай (Микола) чи похідними від цього імені прізвищем або по батькові (Миколайович, Миколаївна, Миколайчук та ін.).

Про це повідомили на сайті Боратинської ОТГ.

Кожен носій імені Миколай (Микола) чи похідних від цього імені (Миколайович, Миколаївна, Миколайчук та ін.) має змогу стати учасником рекорду України та вписати своє ім’я в історію.

Для цього необхідно 19 грудня о 15:30 завітати у Боратин на святкове дійство, з документами, які посвідчують особу зареєструватися в організаторів рекорду та спільно з іншими учасниками об’єднатися на одній локації, зафіксувавши рекорд України.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні