Перевізник, який відмовився від валідатора, перевозить лучан

0
-2
Перевізник, який відмовився від валідатора, перевозить лучан
Перевізники, які відмовилися встановлювати систему валідації в свої транспортних засобах і з якими розірвали договори, продовжують здійснювати перевезення.

Про це розповів начальник управління транспорту та зв’язку Луцької міської ради Володимир Степанов.

За його словами, нині 100 автобусів обладнані валідаторами. Сьогодні підприємство «Санрайз» обладнає ще близько 20-ти автобусів. У вівторок, 17 грудня, 82 тисячі пасажирів здійснили оплату за проїзд в маршрутках і тролейбусах міста електронним квитком.

«Якщо раніше ми говорили, що в день 160 тисяч людей користується транспортними засобами, то сьогодні ми дійшли до половини», – зазначив Степанов.

Начальник управління додав, що нині ще є два перевізники, які вагаються, встановлювати систему валідації у своїх транспортних засобах чи ні. Йдеться про луцьке «АТП 10701» та луцьке «АТП №1».

«Цей перевізник хоче працювати на тих самих автобусах, але поміняв номер автобусів, щоб не встановлювати валідатори. Нині він вирішив здійснювати перевезення на приміському 236-му маршруті», – уточнив Володимир Степанов.

Нагадаємо, у Волинській облдержадміністрації прийняли рішення про поновлення маршруту №236 «Гірка Полонка – Липини», що курсуватиме кожні 10-15 хв. Здійснюватиме перевезення на приміському маршруті – Луцьке АТП 10701.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні