Не постріл: відома причина смерті лося на Волині

0
4
Не постріл: відома причина смерті лося на Волині
Встановили причину смерті лося в Рожищенському районі.

Про це повідомляє пресслужба поліції Волині.

Нагадаємо, у неділю, 15 грудня, в урочищі Монево Рожищенського району правоохоронці виявили тушу лося вагою близько 300 кг. За цим фактом відомості поліція внесла до журналу єдиного обліку заяв та повідомлень громадян про кримінальні правопорушення та інші події.

Тушку загиблої тварини знайшли під час рейду члени громадської організації «Товариство мисливців і рибалок».

Згідно з протоколом патолого-анатомічного розтину трупа тварини, проведеного державною дільницею ветеринарної медицини, лось загинув внаслідок гіповолемічного шоку викликаного різкою втратою великої кількості крові при розриві аорти. Ветеринари пояснюють, що розрив аорти міг статися внаслідок хвороби тварини, можливого стресового фактору, чи різких рухів. У тілі тварини не виявили жодних сторонніх предметів, зокрема, куль, шроту, чи дробу.

Матеріали розглянуто в порядку, передбаченому Законом України «Про звернення громадян».
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні