Луцькі муніципали знесуть 14 абонентських скриньок

0
-1
Луцькі муніципали знесуть 14 абонентських скриньок
Працівники департаменту муніципальної варти Луцької міської ради демонтують 14 абонентських скриньок, які знаходяться в занедбаному стані на території обласного центру Волині.

Про це стало відомо у середу, 18 грудня, на засіданні виконавчого комітету Луцькради.

Зокрема, члени виконавчого комітету підтримали проєкт рішення про демонтаж занедбаних металеві конструкції. Йдеться про абонентські скриньки на вулицях: Балківська, 46; В’ячеслава Хурсенка, 19; В’ячеслава Хурсенка, 54; Галшки Гулевичівни, 7; Гетьмана Мазепи, 17; Караїмська, 1; Караїмська, 4; Кафедральна, 1; Ковельська, 26; Львівська, 11; Світла, 4; Софії Перовської, 10; Стрілецька, 53; вул. Франка, 40.

Директорка департаменту муніципальної варти розказала, що до них звернулися мешканці вулиць, на яких встановлені ці абонентські скриньки з проханням демонтувати їх.

«Ми звернулися в Укрпошту. У них на балансі ці скриньки не перебувають. Їх не обслуговують, бо якщо вони розміщені біля багатоквартирних будинках – пошта доставляється в будинки. Якщо приватний сектор – то в руки», – пояснила Юлія Сиротинська.
Члени виконавчого комітету підтримали цей проєкт рішення.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні