Відомо, хто тимчасово керуватиме Волинською обласною лікарнею

1
-2
Відомо, хто тимчасово керуватиме Волинською обласною лікарнею
Профільна комісія Волиньради рекомендує тимчасове виконання обов'язків директора Волинської обласної клінічної лікарні покласти на Олександра Дударя, заступника директора цього закладу.

Про це повідомляє пресслужба Волинської обласної ради.

Багаторічний керівник обласної клінічної лікарні Іван Сидор написав заяву в обласну раду з проханням звільнити його від виконання обов'язків директора КП «Волинська обласна клінічна лікарня».

Питання розглянула постійна комісія з питань соціального захисту населення, охорони здоров’я, материнства та дитинства на засіданні у вівторок, 17 грудня.

Депутати рекомендували голові облради Ірині Вахович в установленому законодавством порядку звільнити Івана Сидора від виконання обов'язків керівника та покласти тимчасове виконання обов'язків директора комунального підприємства «Волинська обласна клінічна лікарня» Волинської обласної ради на Олександра Дударя.

Нагадаємо, переможцем конкурсу на зайняття посади директора комунального підприємства «Волинська обласна клінічна лікарня» визнали Сергія Пісачука, який працював у цьому закладі лікарем, а за сумісництвом – лікарем-флебологом Центру хірургії ока професора Загурського.

Затвердити результати голосування і призначити переможця на посаду має сесія Волинської обласної ради. Але на сесії, що відбулася у вівторок, 17 грудня, цього питання у порядку денному не було.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Пісачук_креатура Палиці! Дуже цікаво,хто Палиці пхає палиці кандидатурою Дударя?А ще цікавіше,хто виграє.Моя думка,що Палиця цього інкогніто знає і зробить висновок.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні