--> Суд дозволив взяти під варту лучанина, якого підозрюють у вбивстві знайомого | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Суд дозволив взяти під варту лучанина, якого підозрюють у вбивстві знайомого

0
-1
Суд дозволив взяти під варту лучанина, якого підозрюють у вбивстві знайомого
Ковельський суд дозволив взяти під варту лучанина, який підозрюється у вбивстві свого знайомого.

Про це повідомляє ПроКовель.

Трагедія сталася 8 грудня близько 22 години. Уродженець Луцька разом зі своїм товаришем зайшов у гості до спільного знайомого.

Під час розмови між ними виник конфлікт, який переріс у різанину. Лучанин вхопив ножа і наніс знайомому чотири удари в область шиї, грудної клітки та тулуба, внаслідок чого потерпілому було спричинено тілесні ушкодження. Від масової кровотечі той помер на місці події.

У судовому засіданні прокурор довів наявність обґрунтованої підозри у вчиненні лучанином кримінального правопорушення, яке тягне за собою позбавленням волі на строк до п`ятнадцяти років.

Старший слідчий Ковельського відділу поліції ГУ Національної поліції у Волинській області клопотав перед судом дозволити застосувати до підозрюваного запобіжний захід у вигляді тримання під вартою і слідчий суддя С. Панасюк повністю задовольнив клопотання. Про це йдеться в ухвалі суду. Тепер найближчих 60 днів він перебуватиме під вартою.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні