Тарас Шкітер пропонує створити Агенцію з підтримки та обслуговування інвесторів.

1
-2
Тарас Шкітер пропонує створити Агенцію з підтримки та обслуговування інвесторів.
Під час громадських слухань з питань бюджету співзасновник Громадського Руху "СВІДОМІ" Тарас Шкітер запропонував створити Агенцію з підтримки та обслуговування інвесторів.

Слухання відбулися 16 грудня у Палаці культури міста. Ця пропозиція була однією з десятка, які запропонував лучанин задля вирішення проблем міста, пише Конкурент.

Тарас Шкітер зауважив, що однією з ключових проблем є створення нових робочих місць. Тож задля її вирішення пропонується створити таких центр, який би займався залученням інвесторів. На ці потреби пропонують виділити півтора мільйона гривень.

" Останніми роками існує значна трудова міграція з Луцька, що пов‘язано з недостатньо кількістю робочих місць з належною заробітною платою. Відсутність робочих місць пов‘язана з відсутністю інвестицій у Луцьк, виходячи з цього, міська влада мусить стимулювати зовнішніх інвесторів вкладати у Луцьк, і тим самим створювати додаткові робочі місця. Лучани хочуть працювати і заробляти, і влада мусить забезпечити їх такою можливістю. Громадянський Рух «СВІДОМІ» в свою чергу, запропонував владі міста звернути увагу на проблему, яка існує, і передбачити кошти у проєкті бюджету на 2020 рік", – прокоментував Тарас Шкітер.

Виконувач обов'язків міського голови Григорій Пустовіт зазначив, що пропозиції врахують.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Агенція з підтримки та обслуговування інвесторів? А що їм підтримувати? Штани? Інвестор прийде туди, де адекватні податкові і нші закони держави, стабільність, висока капіталізація виробничих процесів. Далеко не завжди висока занятість призводить до зниження безробіття. Тут треба вести мову про структуру занятості і про зарплату. Неефективні робочі місця і низька продуктивність праці важко назвати занятістю.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні