Жорстоко побили і відібрали іphone: група підлітків напала на лучанина

0
-9
Жорстоко побили і відібрали  іphone: група підлітків напала на лучанина
У Луцьку група невідомих осіб завдала тілесних ушкоджень лучанину, а також пограбувала його, відібравши мобільний телефон Іphone. Внаслідок побоїв постраждалий потрапив до Луцької міської клінічної лікарні.

Про це повідомляє ІА Волинські новини.

Інцидент трапився у ніч з 14 на 15 грудня біля спорткомплексу Східноєвропеського національного університету на проспекті Грушевського.

Інформацію підтвердили у пресслужбі патрульної поліції Луцька.

За словами речниці патрульної поліції Ольги Бузулук, 15 грудня близько опівночі невідомі нанесли тілесні ушкодження чоловіку і забрали у нього Iphone сірого кольору.

Проте коли поліцейські прибули на місце виклику, то виявилося, що заявник залишив місце події. Працівники патрульної поліції все ж розшукали постраждалого та разом із ним обстежили прилеглу територію – вулиці Винниченка та Ярощука.

Під час обстеження територій заявник повідомив, що йому погано, тож поліцейські викликали карету "швидкої допомоги". Після цього його відвезли до Луцької міської клінічної лікарні і викликали слідчо-оперативну групу.

Натомість сам постраждалий описав нападників як групу осіб, серед яких були хлопці та дівчата. З його слів, телефон відбирав хлопець у капюшоні, на вигляд 15-ти років.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-9

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні