Через аварію мікрорайон у Луцьку залишать без води

1
3
Через аварію мікрорайон у Луцьку залишать без води
У Луцьку можливі перебої з водопостачанням в районі «Старого міста».

Про це повідомляє пресслужба КП «Луцькводоканал».

У зв’язку з аварією на високовольтній кабельній лінії, каналізаційно-насосну станцію №7 у Луцьку переведено в аварійний режим роботи. Наразі тривають відновлювальні роботи для пошуку місця пошкодження кабельної лінії і відновлення її працездатності.

«Враховуючи складність робіт, повідомляємо про можливе часткове припинення водопостачання в старій частині міста Луцька в зоні обслуговування КНС №7. Вживаються заходи, аби не допустити затоплення КНС внаслідок неконтрольованого надходження стоків і неможливості їх перекачування», – йдеться у повідомленні.

Перебої з водопостачанням можуть спостерігатися в районі Старого міста, по вулицях Данила Галицького, Караїмська, Братковського, Кафедральна, Глушець та інші. Про хід ліквідації аварійної ситуації та стан виконання робіт обіцяють повідомити додатково.

Водопостачання відновлять після повного усунення аварійної ситуації.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Цікаво, чи буде покараний порушник, якій пошкодив високовольтну кабельну лінію, а тим паче керівник, якій давав розпорядження на земляні роботи?
До речі, там має бути ще резервна лінія, чи вона теж пошкоджена?
Працюєм під гаслом "все для зручності містян"!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні