Співачка Ірина Федишин з чоловіком потрапили в ДТП на Рівненщині. ФОТО

0
-4
Співачка Ірина Федишин з чоловіком потрапили в ДТП на Рівненщині. ФОТО
У ніч на понеділок, 16 грудня близько 1 години ночі на Рівненщині на автодорозі Р05 "Городище-Сарни-Старокостянтинів" біля міста Здолбунова трапилась ДТП, у яку потрапила відома українська співачка Ірина Федишин з чоловіком.

Про це повідомив сайт "Радіо Трек".

Напередодні ввечері Ірина Федишин давала концерт у сусідній Хмельницькій області. Артистка саме поверталася з концерту з Шепетівки. Їхали на Львівщину.

Близько 1 ночі неподалік Здолбунова автомобіль співачки на дорозі підрізало інше авто.

Чоловік Ірини, Віталій Човник, який є її менеджером, був змушений звертатися за допомогою місцевих медиків. У нього діагностували струс мозку й забої. Нині Віталія госпіталізували до однієї з лікарень Львова.

Ірина Федишин теж постраждала у ДТП. У неї забій ноги.

"Знаю точно народився у сорочці... Вчора, повертаючися з концерту, о 00:45 ночі, ми потрапили в аварію. Удар був чималої сили. Через біль у м’язах, викликали швидку та провели ніч у лікарні. На щастя, все обійшлося травмами середньої важкості і шоком. Слава Богу, всі живі і здорові", – написав Віталій Човник у фейсбуці.
Фото з місця аварії
Фото з місця аварії

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні