У волинському місті з молотка продали приміщення поліклініки

0
2
У волинському місті з молотка продали приміщення поліклініки
9 грудня на аукціоні у Ковелі продали будівлю поліклініки, яка розташована у центрі міста на вулиці Незалежності, 122. Це було комунальне майно загальною площею 202,2 квадратних метрів.

Про це пише ПроКовель.

Нагадаємо, що депутати Ковельської міської ради на засіданні сесії ухвалили рішення, яким доповнили перелік об’єктів комунальної власності Ковеля, що підлягають приватизації шляхом продажу на аукціоні, пунктом щодо приміщення поліклініки.

16 грудня на апаратній нараді в міськвиконкомі начальниця відділу по управлінню майном комунальної власності Вікторія Васінович повідомила, що будівлю на аукціоні було продано.

За її словами, стартова ціна була 579 тисяч гривень, найбільша сума, яку запропонували – один мільйон 600 тисяч дві гривні.

Міський голова Ковеля Олег Кіндер зауважив, що план стосовно виконання грошових надходжень, які отримає міський бюджет, відділом по управлінню майном комунальної власності виконаний.

Як пише "Район. Ковель" в аукціоні брали участь троє фізичних осіб та одна юридична – Анатолій Бердніков, Мирослава Дудка, Анатолій Дудка і ковельське товариство з обмеженою відповідальністю «ДЛК Компані», засновником якого є ковельчанка Альона Далека, а директором – Наталія Савчук. Переможцем стало ТОВ «ДЛК Компані». Чоловіком Альона Василівни є депутатом Ковельської міської ради Андрій Далека з фракції «УКРОП».

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні