«Вийшла зі сльозами з автобуса»: жителька села під Луцьком не знає, чим їхати додому

6
14
«Вийшла зі сльозами з автобуса»: жителька села під Луцьком не знає, чим їхати додому
Жителька Гіркої Полонки розказала, що з Луцька не може доїхати до села.

Про це в фейсбуці написала Леся Мельникова.

"Вийшла зі сльозами з автобуса. Чи довго ще триватиме приниження мешканців Гіркої Полонки? Бо інакше це не назвеш, коли добираєшся додому сільськими автобусами дальнього сполучення. Не лише водії агресивно налаштовані проти гіркополонківців, а й жителі дальніх сіл", – йдеться в дописі.

Вона пише, що водії агресивно налаштовані, бо їм вигідніше отримати 15-20 гривень з пасажира, а не 6 гривень. Пасажири ж агресивні, бо ті, хто добирається в Гірку Полонку сільськими автобусами давнього сполучення, створюють незручності переповненим автобусом.

"Доходить аж до агресії як з боку водіїв, так і пасажирів дальніх сіл. Люди не розуміють, що гіркополонківці стали жертвами недбальства міської ради, яка, не знайшовши заміни 19-му маршруту, ввела валідатори. А також бездіяльності голови Гіркополонківської ОТГ. Бо інформація про відмову власника 19-го маршруту встановлювати валідатори була давно відома", – пише користувачка фейсбуку.

Жінка не розуміє, чому влада раніше не почала пошук заміни 19-го маршруту і не домовилася з перевізниками, які здійснюють перевезення на 103-107 маршрутах.

"І тепер прості люди пожинають плоди цього недбальства і бездіяльності", – додає вона.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
14

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
чого тут Луцька влада, до проблем жителів Г.Полонки? Маєте ОТГ - радуйтесь, треба було до Луцька приєднуватись, не захотіли - маєте.
Відповісти
Які ж ви розумні нелюди!!!
Відповісти
Погоджуюсь,ці селяни то ще та біда.
Коли приєднуватись то ми самі впораємось.
А коли проблеми в них то Луцьк винуватий.
Вигідна позиція ,верніше хитро..ебанна.
Відповісти
Наша влада_за себе рада! В них зараз одна думка,що залишилось бути при кориті вже менше року.І дні будуть збігати,а не прибавлятись.Для них це і трагедія,і катастрофа!
Відповісти
26, Вишків, те ж саме
Відповісти
Та ви дістали!!! З львівської забрали усі міські маршрути в інші сусідні райони міста...а як з Львівської їхати будь куди. На зупинках вулиці Львівська автобуси вже переповнені.... давайте і 103,107 віддамо в гірку полонку....маєте 19 маршрут...добивайтеся за нього, а не сльози лийте
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні