Експеревізник розказав, чи повернеться на маршрути №3, 9 і 26а

5
-5
Експеревізник розказав, чи повернеться на маршрути №3, 9 і 26а
Директор ПрАТ «Луцьке АТП 10701» Сергій Дьомін, який обслуговував маршрути №3, 9 та 26а, розповів, коли зможе брати участь у конкурсі на перевезення.

Про це повідомляє ІА «Конкурент».

«Що стосується нас і АТП №1, то ми відмовилися встановлювати валідатори, договори із нами розірвали, і ми не маємо права їздити взагалі. Виходити на конкурси, які будуть проголошені на решту незаповнених маршрутів, на умовах сьогоднішнього тристороннього договору, ми не будемо. Коли будуть змінені умови, то буде окрема мова», – зазначив Сергій Дьомін.

Також він додав, що протягом пів року кожного місяця перевізник подавав свої розрахунки та обґрунтування собівартості перевезень.

«На мій погляд, перше, що має зробити влада – це погодитися з нашими розрахунками. Коли ми дійдемо згоди собівартості перевезень, то тоді можна буде розмовляти про все інше», – пояснив перевізник.

Також додав, що це такі умови, які дозволять підприємству не розвиватися, а хоча б працювати достатньо рентабельно.

Нагадаємо, члени виконавчого комітету Луцькради розірвали договори на перевезення пасажирів луцьким «АТП 10701». До слова, це підприємство обслуговує три маршрути: №3, №9 та №26а.

Перший заступник Луцького міського голови Григорій Недопад пояснив, що перевізник не виконав умови: не погодився встановлювати у своїх транспортних засобах.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Як можна подавати розрахунки собівартості, коли реальну картину прибутку приховує сам перевізник. Умови одні для всіх. І їх потрібно виконувати. Зараз головне питання стоїть до міськради: " Чому досі не оголошені тендери на ці маршрути"
Відповісти
оголошені, але відбудуться в січні, раніше ніяк - законодавство таке
Відповісти
Здай в металобрухт свої маршрутки
Відповісти
а чому б, перевізнику не втановити валідатори і за пів року всі побачать реальні цифри, а не якісь там розрахунки, відносно яких, кожних пів року вимагають збільшити оплату за проїзд.
Відповісти
Знову шантажує!А чи не зависокої думки про себе отой перевізник?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні