--> Міністр юстиції вимагає зарплату – 80 тисяч | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Міністр юстиції вимагає зарплату – 80 тисяч

2
-4
Міністр юстиції вимагає зарплату – 80 тисяч
Міністр Кабінету міністрів Дмитро Дубілет заявляє, що деякі міністри просять більшу зарплату, бо не всі мають "фінансову подушку" і їм важко утримувати свої родини.

Про це Дубілет сказав в інтерв’ю телеканалу "Наш", повідомляє Укрінформ.

"Зараз серед міністрів і заступників міністрів багато розмов йде про те, що вони просять більшу зарплату, офіційну зарплату, звісно, тому що насправді багато хто з них прийшов з приватного сектору. Вони бачать, що в приватному секторі вони могли б отримувати там, я не знаю, в 10, в 20 разів більше, ніж зараз. І їм дійсно складно підтримувати свої родини.

На жаль, не у всіх міністрів є така фінансова подушка, як у мене, наприклад, чи деяких інших колег. Тому це дійсно в нас досить такі складні дискусії", – сказав він.

За його словами, ситуація є складною, адже з одного боку є конкретні люди, яких треба залучити в урядову команду, але вони не можуть піти на ту зарплату, яка є у держсекторі. З іншого боку, додав міністр, підвищити їм зарплату також неможливо, бо на рівні мінімальних зарплат це буде виглядати погано.

Відповідаючи на запитання щодо себе, Дубілет зазначив, що витрачає приблизно 3-5 тисяч доларів на місяць, з яких 2,5 тисячі йде на оренду квартири.

Відзначимо, що 11 грудня міністр юстиції Денис Малюська заявив, що його не влаштовує зарплата і він не виключає перехід на іншу роботу.

"Останній місяць ми домовилися про надбавки. І багато з міністрів їх отримали. У мене вже приблизно 29 тисяч гривень. Якщо зарплата не підвищиться хоча б до 80 тисяч – надовго мене не вистачить", - сказав він.

Президент Володимир Зеленський протягом всього часу своєї каденції отримує заробітну платню у розмірі 28 тисяч гривень на місяць до вирахування податків.

Міністр розвитку економіки, торгівлі і сільського господарства Тимофій Милованов опублікував дані про нарахування йому заробітної плати від міністерства 93 122 грн за три місяці.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Як хтось там казав, що наша команда нова і це все вихідці з простого нараду. Ну-ну, 5000 доларів простий люд ,в основній масі, і не бачив. А простий пенсіонер і за 5 років стільки не отримає.
Відповісти
Я піду на його посаду і на його роботу і на теперішню його зарплату. Я пенсіонер у мене пенсія 3500 грн, кажуть знайомі що не мала. То я можу помінятись із будь яким із міністрів на зарплату за мою пенсію...І напевне зумів би виконувати його дуже напружені функції...
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні