«Театр абсурду»: лучанка про організацію фестивалю талантів «Майбутні покоління»

2
-3
«Театр абсурду»: лучанка про організацію фестивалю талантів «Майбутні покоління»
У Луцьку відбувся Всеукраїнський конкурс-фестиваль "Майбутні покоління".

У суботу, 14 грудня, в Луцьку, за сприяння Міністерства культури України, департаменту культури Луцької міської ради та департаменту освіти Луцької міської ради, відбувся Всеукраїнський конкурс-фестиваль "Майбутні покоління".

Цей конкурс об'єднав 238 учасників з різних куточків України. Але не обійшлося й без форс-мажорних обставин: конкурс, який мав би закінчитися о 20 год, затягнувся аж до ночі. Про це повідомила на своїй сторінці у фейсбуці лучанка Ірина Островська-Коц.

"Я, Саша, Яся і всі дівчата із нашої школи східного танцю Юлії Шумік досі сидимо в Палаці учнівської молоді. Тут, дякуючи "прекрасній" організації все ще триває конкурс? Творчі змагання? фестиваль талантів? "Майбутні покоління". За задумом організаторів, все мало закінчитися близько 20.00. Але ні", - пише пані Ірина.

Лучанка обурюється безвідповідальністю організаторів конкурсу.

"Змучені діти все ще чекають своєї черги виступити і спрогнозувати хоч якийсь час не можна. Бо тепер 234 перед 135, а перед тим був 176. Ну ми луцькі. А діти з Львова і Тернополя приїхали. Танці впереміш з співами. Театр разом з модерн балетом. А все разом - театр абсурду. Організатори так хотіли вразити всіх, що аж перестаралися і вразили безладом і неорганізованістю. Коротше, одні демонструють таланти, інших водночас вже нагороджують", - додає жінка.

"Моя дитина теж там. Упродовж дня три рази приходили з чоловіком годувати. На четвертий раз я здалась, чоловік сидить в залі. Пише, що наша черга ще далеко", - такий коментар о 22:13 год під дописом пані Ірини залишила журналістка Лариса Жаловага.

Головне фото - ілюстративне.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Шановні журналісти! Чому ви завжди висвітлюєте новини однобоко))) якщо дійсно є незадоволені цим фестивалем, то також є учасники і батьки які дуже вдячні організаторам. Звичайно , організатори повинні були передбачити, що при такій кількості учасників нагородження відбудеться так пізно, АЛЕ ... Це ж дуже добре, що у нашому місті проводився такого рівня фестиваль і зареєструвалася неймовірна кількість учасників. Жюрі та команді організаторів теж було важко , але фестиваль відбувся і всі отримали свої нагороди. Організатори спрацювали на відмінно !!!!!
Щиро бажаю Вам вагомих творчих здобутків, добра, міцного здоров’я на довгі роки, успіхів у здійсненні всіх задумів і планів.

Відповісти
Ірино, поговоріть з братом, який ходить по району дпз і чіпляється до жінок віком від 14 до 60 років, а то ще біди наробить. Ми то й так знаємо, що він сц...кун, але як не дай Боже нападе на яку беззахисну дівчину, то, знаєте, тут вже ніякий тато не допоможе, ми подбаємо про достатній розголос, нам є що розказати.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні