--> На Волині судили чоловіка за домашнє насильство над матір'ю | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

На Волині судили чоловіка за домашнє насильство над матір'ю

0
-4
На Волині судили чоловіка за домашнє насильство над матір'ю
У Ратному судили чоловіка, який вчинив домашнє насильство.

Суддя Ратнівського районного суду Оксана Свистун розглянула справу про притягнення до адміністративної відповідальності чоловіка з Ратнівського району, який вчинив домашнє насильство, пише Район.Ратне.

Слухання справи відбулось 10 грудня. Про це йдеться у постанові суду.

17 листопада о 16:00 підсудний за місцем проживання нецензурно висловлювався щодо своєї матері, чим вчинив психологічне насильство в сім'ї. Такими умисними діями він скоїв адміністративне правопорушення, передбачене ч.1 ст.173-2 КУпАП.

Чоловік у судове засідання не з'явився, хоча належним чином був повідомлений про дату, час і місце розгляду справи, про причини неявки суд не повідомив.

Потерпіла та свідок у судовому засіданні підтвердили факт висловлювання нецензурною лайкою. Ствердили, що підсудний плюнув в обличчя матері та в тарілку з супом. Такими діями син відреагував на те, що мати відставила з газової плити відро з водою, що уже кипіла.

Суддя ухвалила визнати чоловіка винним у вчиненні правопорушення та піддати його стягненню у виді штрафу в розмірі 255 гривень. Також він заплатить в дохід держави судовий збір у розмірі 384 гривні.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні