Що у Луцьку цьогоріч буде нового з новорічних ілюмінацій

0
-1
Що у Луцьку цьогоріч буде нового з новорічних ілюмінацій
Цьогоріч головні ялинки Луцька на Театральному майдані будуть мати дещо оновлену ілюмінацію. Однак втім усіх секретів в міськрді розкривати не хочуть, аби було лучанам цікавіше під час урочистого засвічення, що заплановане на 16 годину 19 грудня.

Про це "Першому" розповіла начальниця відділу благоустрою департаменту ЖКГ Ольга Люфт .

За її словами, буде дещо оновлена ілюмінація. Додали новий колір.

Приміром, частина ілюмінації на ялинках якраз світилася – працівники «Луцьксвітла» тестували роботу), мигають сині вогники. В минулому році вони були білим. Цьогоріч мефект буде цікавішим.

Вздовж вулиці Лесі Українки будуть розташовані 29 фігур ангелів. Там же буде звукове оформлення з колядками і новорічними піснями.

Усього буде 8 ялинок на території міста: в тому числі у центрі, біля міської ради, на проспекті Молоді, у Центральному парку. Які саме прикрашати у парку – вирішується. Можливо, це будуть ялинки біля пам’ятника Лесі Українки.

Буде інсталяція «Я люблю Луцьк» на Театральному майдані, новорічна фігура «Куля» на Театральному майдані, навколо центральних ялинок облаштують дитяче містечко.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні