У Львові відбувся обряд «заручин» дівчини з Ісусом Христом

1
-3
У Львові відбувся обряд «заручин» дівчини з Ісусом Христом
У Львові посвятили у монахині дівчину у весільній сукні.

Львівський фотомитець Михайло Балушка оприлюднив фотографії з обряду постригу дівчини у монахині.

Як повідомляє інформаційний портал "ulvovi.info", у своєму дописі фотограф зазначив, що це обряд заручин дівчини з Ісусом Христом.

Це дійство з дозволу батьків було відзнято від початку до самого кінця. Розпочався обряд з того, як за дівчиною додому прийшли монашки. У рідній домівці свою дочку на служіння Богу поблагословили батьки. Згодом уся процесія попрямувала до храму, де власне і відбувся постриг у монахині. Опісля молитов у дівчини, яка вирішила стати монахинею, відрізали пасмо волосся як символ приналежності до церкви. Після цього юна львів'янка лягла на білосніжне покривало, вистелене пелюстками квітів, та піднявшись змінила світле вбрання нареченої на монашину одіж. Ця подія викликала чималий резонанс у міжмережжі. Люди просто засипали подію своїми думками, а сам допис поширили тисячі разів.

Відомо, що дівчина, яка вирішила стати монашкою, з Рясного. Сам обряд постригу проводили в храмі Петра і Павла, що на околиці Львова.

Михайло Балушка є також прихожанином цієї церкви, а тому, дізнавшись, що дівчина у цій церкві хоче стати монахинею, вирішив зафіксувати цей обряд. Каже, що хотів показати усім людям, що є ще й інше життя, не таке, як більшість з нас звикла уявляти і знати: школа, університет, сім'я, робота... Є зовсім інший спосіб життя і є люди, які його свідомо обирають. Саме це і зробила молода львів'янка і батьки її в цьому підтримали, хоч більшість користувачів писали, мовляв, така гарна дівчина, їй би виходити заміж і народжувати дітей, а не йти у монаший світ.


Хоч і знайшлися люди, які розуміють і підтримують її вибір, зазначаючи, що це велика справа - присвятити своє життя Господу. До слова, трохи згодом, після обряду, стало відомо, що постриг у монахині проводив священник, якого віддалили від церкви ще 12 років тому.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
2020 рік на носі, а тут такі веселі шоу
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні