Лучанина, який на смерть збив жінку у Луцьку, посадили під домашній арешт

0
5
Лучанина, який на смерть збив жінку у Луцьку, посадили під домашній арешт
Лучанин Олександр Протасюк, якого підозрюють у вчиненні ДТП, внаслідок якої загинула жителька Луцького району, перебуватиме під домашнім арештом до 5 лютого.

Про це повідомляє ІА Волинські новини.

Нагадаємо, близько опівночі у ніч з 6 на 7 грудня по вулиці Карпенка-Карого у Луцьку автомобіль BMW 528 насмерть збив перехожу й втік з місця ДТП. Жінка від отриманих травм померла на місці, від удару її відкинуло на десятки метрів. Водій за кермом був п’яним.Підозрюваному в скоєнні смертельної ДТП по вулиці Карпенка-Карого у Луцьку, загрожує до восьми років позбавлення волі.

Повний текст ухвали суду про застосування запобіжного заходу підозрюваному у вчиненні резонансної ДТП, яке сталося 6 грудня у Луцьку на вулиці Карпенка-Карого, оголосив суддя Віталій Ковтуненко 13 грудня під час засідання у Луцькому міськрайоннному суді.

Раніше, 8 грудня, слідчий суддя Луцького міськрайонного суду вже відмовляв у задоволенні клопотання про застосування запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою до підозрюваного та застосовував запобіжний захід у вигляді домашнього арешту.

Лучанина Олександра Протасюка, непрацюючого, 1986 року народження, підозрюють у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України, що передбачає позбавлення волі на строк від 3 до 8 років.

Досудове розслідування встановило, що підозрюваний 6 грудня близько 23.50, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, за кермом автомобіля марки BMW 528, рухаючись по вулиці Карпенка-Карого від вулиці Конякіна до Дубнівської поблизу будинку №1 перевищив дозволену в населених пунктах швидкість руху, здійснивши наїзд на жінку, яка перетинала дорогу. У результаті ДТП від отриманих тілесних ушкоджень жителька Луцького району загинула на місці автопригоди.

Під час засідання 13 лютого зачитали клопотання сторони обвинувачення щодо утримання підозрюваного під вартою терміном на два місяці. Такий запобіжний захід просили передбачити для запобігання спробам підозрюваного переховуватися від органів досудового розслідування та перешкоджати кримінальному провадженню іншим чином.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні