--> В одному з будинків Луцька відновили подачу гарячої води | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

В одному з будинків Луцька відновили подачу гарячої води

0
-3
В одному з будинків Луцька відновили подачу гарячої води
У Луцьку відновили подачу гарячої води до житлового будинку на вул. Дубнівській, 79.

Про це повідомляє ДКП "Луцьктепло".

Зазначається, що о 20:00 у четвер, 12 грудня, відновили надання послуги з постачання гарячої води до багатоквартирного житлового будинку на вул. Дубнівській, 79, де через проблеми на мережі, що повторювалися, було прийнято рішення тимчасово зупинити надання послуги до усунення всіх проблем.

Зауважимо, що споживачі котельні на вул. Дубнівській, 32-б, де цьогоріч здійснювалася реконструкція із заміною теплогенеруючого обладнання, відчували багато незручностей через тривалий період відсутності послуги з постачання гарячої води і перебоями з її надання, а також через початок для них опалювального сезону із запізненням.

Відтак, 10 грудня на вимогу мешканців будинку на вул. Дубнівській, 79 відбулася зустріч із представником ДКП «Луцьктепло», заступником директора з виробництва – Віктором Мельником та депутатом Луцької міської ради – Олександром Кравченком. Пан Мельник роз’яснив ситуацію з централізованим опаленням та гарячим водопостачанням, і завірив у виконанні робіт в оголошені терміни.

Зазначив також, що ДКП «Луцьктепло» визнає свою провину через надання послуг неналежної якості та завірив, що нарахування за послугу з постачання гарячої води за листопад для квартир, які не обладнані індивідуальними вузлами обліку гарячої води, буде проведене, за ціною холодної води. Також буде здійснене коригування плати за теплову енергію відповідно до періодів фактичної її подачі.

Більше того, мешканцям буде запропоновано встановити вузол комерційного обліку згідно Закону України «Про комерційний облік теплової енергії та водопостачання».
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні