--> На Волині «горів» гуртожиток педколеджу. ФОТО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

На Волині «горів» гуртожиток педколеджу. ФОТО

1
1
На Волині «горів» гуртожиток педколеджу. ФОТО
У четвер, 12 грудня, у гуртожитку Володимир-Волинського педагогічного коледжу імені А.Ю. Кримського виникла умовна пожежа.

Навчання провели у зв’язку з трагічними подіями в одеському коледжі, пише "Буг".

Чергова комендант повідомила про навчально-профілактичний захід до пожежної частини міста та кількість студентів. За легендою навчань, пожежа трапилась на 4-му поверсі, у 403-й кімнаті.

Рятувальники оперативно приїхали за 3 хвилини.

"У навчальному закладі подібні відпрацювання проводяться постійно, одне було на початку навчального року, але під час навчального процесу.

Це навчання позапланове, тому що проводиться у студентському гуртожитку, де цілодобово знаходяться люди. Евакуація пройшла добре: ми вклались у часові показники", – розповів Віталій Бичків, провідний спеціаліст з питань цивільного захисту вишу.

Студентів перерахували, опісля чого провели профілактично-виховну бесіду для попередження виникнення паніки у подібних випадках.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Чергова показуха. А удлінітєлів не показували? А розетки виключають далі? А проводка як горить ніхто не бачив? А пожарники до дівчат далі ходять?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні