--> Оштрафували волинського прикордонника | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Оштрафували волинського прикордонника

0
3
Оштрафували волинського прикордонника
Уродженця села Гута оштрафували за порушення правил несення прикордонної служби.

Про це пише Район.Ратне.

Суддя Ратнівського районного суду Оксана Свистун розглянула скеровану відділом прикордонної служби «Доманове» справу про притягнення до адміністративної відповідальності уродженця села Гута Ратнівського району, який працює молодшим інспектором прикордонної служби.

Слухання справи за ст. 172-18 ч.1 КУпАП (порушення правил несення прикордонної служби) відбулось 9 грудня. Про це йдеться у постанові суду.

9 листопада в період з 9:00 по 21:00, виконуючи наказ на охорону державного кордону в прикордонному наряді «Оператор комплексу технічних засобів» в пункті пропуску для автомобільного сполучення «Доманове», підсудний порушив правила несення прикордонної служби. Чоловік використовував особистого мобільного телефона під час несення служби. Він підключив його до службового автоматизованого робочого місця комп'ютера.

Чоловік винуватість у вчиненні правопорушення визнав та щиро розкаявся.

Суддя ухвалила визнати підсудного винним у вчиненні правопорушення та накласти на нього стягнення у виді штрафу в розмірі 1190 гривень. Також він заплатить в дохід держави судовий збір у розмірі 384 гривні.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні