--> Понад волинськими трасами фіксують незаконну порізку дерев | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Понад волинськими трасами фіксують незаконну порізку дерев

1
-2
Понад волинськими трасами фіксують незаконну порізку дерев
На Волині почастішали випадки незаконної вирубки дерев у смузі відведення автошляхів державного значення, балансоутримувачем яких є Служба автомобільних доріг у Волинській області. Про це інформує Служба автомобільних доріг області.

Лише у листопаді поточного року виявлено більше 30 зрізаних дерев у придорожній смузі автошляху М-19 Доманове (на Брест) – Ковель – Чернівці – Тереблече (на Бухарест), зокрема у селах Підгайці, Копачівка, Переспа, Свидники, поблизу Голоб.

Нещодавно виявлено ще чимало зрізаних дерев понад дорогою Н-22 Устилуг – Луцьк – Рівне у селі Піддубці.

"Зелені насадження у межах смуги відведення атомобільної дороги є її складовою, а тому перебувають у державній власності і передані в постійне користування Службі автомобільних доріг у Волинській області. За попередніми підрахунками, шкода, нанесена державі самовільною вирубкою вищевказаних дерев становить близько 200 тис. гривень", – інформують в САД.

Для встановлення осіб, винних у незаконній вирубці дерев у придорожній смузі, та притягнення їх до відповідальності Служба автомобільних доріг у Волинській області звернулась з відповідними заявами до правоохоронних органів, адже незаконна вирубка карається законом.

Якщо зелені насадження ростуть поза межами земельної ділянки, що перебуває у приватній власності, різати їх без наявності на це спеціального дозволу заборонено.

Особи, винні у вчиненні незаконної вирубки, несуть адміністративну, кримінальну та цивільну відповідальність.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Я тільки не розумію чому тоді автодор сам чистку цих захаращених смітників сам не робить?, адже відділені кошти на підтримку в належному стані успішно "усвоюються" як бездонне провалля
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні