--> У місті на Волині встановили 23 вуличні ліхтарі | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У місті на Волині встановили 23 вуличні ліхтарі

0
-7
У місті на Волині встановили 23 вуличні ліхтарі
На трьох вулицях у Рожищі встановили вуличні ліхтарі.

Про це повідомили на сайті Рожищенської міської ради.

Так, 6 ліхтарів встановили на вулиці Марка Вовчка, 8 – на Кольцовій і ще 9 на частині вулиці Курбаса (на останній ще не ввімкнули освітлення оскільки йде процес погодження документації).

"Зауважимо, що одним з пріоритетних напрямків у роботі Рожищенської міської ради і КП «Дільниця благоустрою» є відновлення вуличного освітлення, адже це, перш за все, безпека мешканців міста у вечірній і нічний час.

Просимо рожищан для своєчасного виявлення та усунення неполадок в мережі вуличного освітлення, повідомляти про проблеми КП «Дільниця благоустрою міської ради» за тел.: 2-39-37. Або писати в повідомленні чи коментарях на сторінці Рожищенської міської ради у фейсбуці" – йдеться у повідомленні.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні