--> Повідомили, коли на Волинь привезуть тіла загиблих на Сході | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Повідомили, коли на Волинь привезуть тіла загиблих на Сході

0
8
Повідомили, коли на Волинь привезуть тіла загиблих на Сході
Кортеж із загиблими на Сході волинянами прибуде орієнтовно на територію області в 17 годині. Волинян закликають зустріти полеглих земляків, вшанувати і провести в останній шлях краян.

Про це повідомила військовослужбовець та волонтер Тетяна Мавка у фейсбуці.

Нагадаємо, Сергія Сироту та Андрія Войтовича, мешканців Рожищенського району, які загинули на Сході, ховатимуть завтра – 13 грудня. Похорон перенесли через несприятливі погодні умови на дорозі, через що тіла не встигли автомобілями доставити з Луганська, як планувалось на ранок 12 грудня.

О 13.00 годині два автомобілі з тілами загиблих 14-ї окремої механізованої бригади імені князя Романа Великого молодшии сержантом Андрієм Войтовичем, молодшийм сержантом Вікторем Пруським та старшим солдат Сергієм Сиротою вирушили з Києва. Орієнтовно кортеж зустрічатимуть на Сокарі при в’їзді в Рівне о 16 годині. У Луцьку в 17 годині.

"Давайте гідно зустрінемо, вшануємо і проведемо у останній шлях. Це самий мінімум що ми можемо зробити", – звертаються до волинян.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
8

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні