--> На Рівненщині через вибух на підприємстві загинула людина | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

На Рівненщині через вибух на підприємстві загинула людина

0
-1
На Рівненщині через вибух на підприємстві загинула людина
Про трагічний випадок до поліції сьогодні, 12 грудня, близько сьомої ранку повідомив директор приватного підприємства, яке розташоване у селищі Мізоч.

Як повідомили у пресслужбі Рівненської поліції, першочерговим оглядом місця події слідчо-оперативна група встановила, що уранці 24-річний оператор зайшов до приміщення, де знаходились балони із вуглекислим газом. Через кілька хвилин стався вибух та загоряння. Це почув охоронець, який покликав на допомогу ще одного працівника. Разом самотужки загасили вогонь. Втім, врятувати життя 24-річного жителя Мізоча не вдалося.

Медики «швидкої», які прибули за викликом, лише констатували його смерть.

За цим фактом слідчі Здолбунівського відділення поліції розпочали досудове розслідування за частиною 2 статті 272 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки під час виконання робіт із підвищеною небезпекою, що спричинило загибель людини).

У рамках кримінального провадження поліцейські встановлюють всі обставини події.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні