--> У Луцьку легковик врізався в маршрутку: повідомили про травми постраждалого | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Луцьку легковик врізався в маршрутку: повідомили про травми постраждалого

0
5
У Луцьку легковик врізався в маршрутку: повідомили про травми постраждалого
Повідомили про стан потерпілого в ДТП у Луцьку за участю маршрутного таксі.

Про це в коментарі інтернет-виданню "Волинь24" повідомив заступник директора Луцької міської лікарні Андрій Смольянінов.

Нагадаємо, ввечері в середу, 11 грудня, на вулиці Ковельській легковик врізався у маршрутку. Водій автомобіля ВАЗ на літніх шинах не врахував дорожньої ситуації та протаранив маршрутне таксі № 31.

Удар був такої сили, що водія діставали з легковика. Чоловік від госпіталізації відмовився, проте пасажира легковика забрала «швидка». Водія ж патрульні повезли на освідування на предмет вмісту алкоголю в крові. З'ясували, що водій транспортного засобу був за кермом у стані алкогольного сп'яніння.

За словами Андрія Смольянінова, потерпілий отримав травми голови та тулуба, втім від госпіталізації відмовився. Чоловік перебуває на амбулаторному лікуванні.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні