Не просто козак, а чемпіон світу: відомо, хто загинув через отруєння наркотиками у Луцьку. ФОТО

7
-2
Не просто козак, а чемпіон світу: відомо, хто загинув через отруєння наркотиками у Луцьку. ФОТО
Тренер козацьких єдиноборств, доктор філософії, письменник Олександр Середюк звернувся до начальника луцької поліції із заявою щодо трагічної загибелі одного з братів-спортсменів в обласному центрі.

Свою заяву він надіслав на електрону адресу інтернет-видання "Волинь24".

Нагадаємо, у неділю, 8 грудня, ввечері близько 23 години в Луцьку за місцем проживання виявили мертвим 19-річного хлопця. Цього ж вечора його брата однолітка в непритомному стані госпіталізували. За фактом смерті юнака правоохоронці відкрили карне провадження. Одна з версій загибелі, зі слів Віктора Гомоля, – вживання наркотиків.

Як повідомив тренер, загинув 19-річний Роман Жовтобрух. У лікарні наразі його рідний брат Богдан.

"Ми поховали 19-річного козака Романа Жовтобруха. Це не простий козак, не просто син своєї матері і батька, не просто студент третього курсу СНУ імені Лесі Українки, не просто один з моїх найкращих учнів ГО "Школa козацького гарту". Це – Майстер спорту Міжнародного класу, Чемпіон Європи (2018 р.) та Світу (2019 р.) із середньовічного бою, член збірної України, яка в цьому році здобула золоті медалі завдяки сміливості, мужності та майстерності таких, як Роман Жовтобрух. Серед 40 країн світу – Європи і Азії, Америки і Австралії наші українські лицарі завоювали Перше місце!" – пише Олександр Середюк.

"Як повідомили ваші пресслужби, по цьому факту порушено кримінальну справу за ст. 115 ККУ. А це – навмисне вбивство! То хто вбив чемпіона світу? Прошу Вас дати відповідь на це питання", – йдеться у зверненні.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
спайс це куриво для дебілів.Самі бариги називають цю хімію "дебіл-трава".Треба легалізувати маріхуану і тоді спайси пропадуть самі по собі.
Відповісти
Доводжу до відома пісатєля Середюка: коли людина гине з невідомих слідству причин, то кримінальне провадження ведеться по ст. 115 КК України. Інших статей в кодексі не існує. Статті "про смерть людини через можливе вживання наркотиків" теж не існує. Середюк, перш, ніж пукати в воду, читай матчасть.
Відповісти
Середюк присадив на наркоту?
Відповісти
Добра наркота - повалить козака!
Відповісти
Вживайте натуральне . Й нічого страшного від нього не буде .
Відповісти
Покойся з миром Ірбіс ☝
Відповісти
ст. 115 ККУ не розуміє «під собою» лише умисне вбивство. Читайте кодекс
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні