Сімейного насильника з волинського міста пильнуватиме поліція

0
8
Сімейного насильника з волинського міста пильнуватиме поліція
Раніше судимий за шахрайство, крадіжку та розбій чоловік буде під пильним наглядом Володимир-Волинських правоохоронців.

Про це йдеться в ухвалі Володимир-Волинського міського суду, – інформує сайт «Княжий Град».

Житель Володимира-Волинського, який 29 жовтня 2018 року звільнився з місць позбавлення волі за шахрайство, крадіжку та розбій, прибув на постійне місце проживання у Володимир-Волинський.

З того часу зарекомендував себе з негативної сторони: спілкується з сумнівними особами, ніде не працює, агресивний і продовжує вести антигромадський спосіб життя. На нього неодноразово писали заяви мешканці міста, з ним проводили профілактичні роботи, але – все марно.

Із травня 2019 року чоловік вчинив п’ять адміністративних порушень, серед яких: двічі – вчинення домашнього насильства, двічі – злісна непокора розпорядженням поліцейського при виконанні службових обов’язків та порушення державних стандартів, норм і правил у сфері благоустрою.

Крім того, з 12 жовтня 2019 року чоловіка поставили на облік Володимир-Волинського відділу поліції, як сімейного насильника.

З огляду на це, суд встановив адміністративний нагляд поліції за чоловіком на один рік із забороною виїзду за межі району без дозволу правоохоронців.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
8

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні