Чим багатий майбутній керівник Волинської обласної лікарні

5
2
Чим багатий майбутній керівник Волинської обласної лікарні
Обраний директором КП «Волинська обласна клінічна лікарня» Сергій Пісачук живе у квартирі площею 62 квадратні метри, що у власності дружини, має під Луцьком земельну ділянку, їздить на авто «Тойота Камрі» 2016 року випуску.

Такі дані оприлюднив Сергій Пісачук в електронній декларації, яку подав 2 грудня 2019 року, претендуючи на зайняття посади директора Волинської обласної клінічної лікарні.

Нагадаємо, Сергій Пісачук став переможцем конкурсу на зайняття посади директора комунального підприємства «Волинська обласна клінічна лікарня». Затвердити результати конкурсу і призначити переможця на посаду ще має сесія Волинської обласної ради.

Сергій Пісачук має у власності земельну ділянку в селі Озерце Ківерцівського району площею 1143 квадратних метри. У власності його дружини Наталії перебуває квартира у Луцьку загальною площею 62 квадратні метри.

Новий керівник обласної лікарні їздить на авто «Тойота Камрі» 2016 року випуску, яку придбав у травні того ж року. На момент купівлі вона коштувала 736 тисячі 896 гривень. Для придбання він брав 360 тисяч 748 гривень кредиту в банку, який сплачував і в 2018 році (138 653 гривень – погашення основної суми і 55 600 гривень – відсотки). Також у сім’ї були інші кредити.

За основним місцем роботи у Волинській обласній клінічній лікарні у 2018 році Сергій Пісачук заробив 90 тисяч 857 гривень, від зайняття підприємницькою діяльністю він отримав 247 тисяч 307 гривень доходу.

За сумісництвом як судинний лікар-хірург Сергій Пісачук заробив: у ТзОВ «Центр хірургії ока» – 19 тисяч 517 гривень зарплати; у Ковельському МТМО – 614 гривень, у Турійській районній лікарні – 842 гривні.

Сергій Пісачук отримував доходи від зайняття незалежною професійною діяльністю: в ОДЮСШ – 8060 гривень, у Волинській обласній благодійній місії «Надія» – 3800 гривень.

Дружина Сергія Пісачука Наталія заробила у 2018 році у ТзОВ «Українсько-німецька лабораторія» 47 тисяч 755 гривень.

Сім’я Пісачуків зберігає готівкою 30 тисяч доларів США і 600 тисяч гривень.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
О-то локшини навішали! :)
Відповісти
Трудяга!
Відповісти
Ми мали справу з іншим лікарем судинним хірургом обласної лікарні, купили судину за 20 тис. І ще лікар сказав дати йому таку суму що брали кредит, навіть його не стримувало що ми не маємо таких грошей бо операція з медикаментами і судиною обійшлась до 40 тис ,які скидались всією родиною ,щоб спасти тата ,
то такі статки цього претендента не дивують мене.
Відповісти
Сім’я Пісачуків зберігає готівкою 30 тисяч доларів США і 600 тисяч гривень.... Це виходить набрав кредитів, щоб зберігати готівкою? Нічого не зрозуміло.
Відповісти
Нарешті лікарня буде процвітати з молодим керівником. Це порядна людина, яка все здобула своєю тяжкою працею. Усі, хто знають цього лікаря, знають як він працює, у якому ритмі і як ставиться до людей. Аж не віриться, що головним лікарем стане простий смертний. Головне, щоб лишився такою ж доброю людиною, якою був до цієї посади. Аби посада не зробила з нього нового «царька». Бажаю обласній лікарні вирватись з того болота, в якому вона зараз є. Усіх старих п. — на заслужений відпочинок, оновити колектив молодими спеціалістами і хай лікарня процвітає швидше Ковельского МТМО!!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні