--> Посадовця Волинської ОДА зловили на хабарі. ФОТО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Посадовця Волинської ОДА зловили на хабарі. ФОТО

0
5
Посадовця Волинської ОДА зловили на хабарі. ФОТО
Під процесуальним керівництвом прокуратури Волинської області за оперативного супроводження Управління Служби безпеки України у в області слідчими Слідчого управління Головного управління Національної поліції в області задокументовано вимагання та одержання неправомірної вигоди в сумі 6500 гривень головним спеціалістом одного із управлінь Волинської обласної державної адміністрації.

Про це повідомили в пресслужбі прокуратури Волині.

У таку суму посадовець оцінив своє сприяння суб'єкту господарювання в одержанні дозвільних документів у межах компетенції.

Тривають першочергові слідчі дії. Вирішується питання щодо повідомлення працівнику ОДА про підозру у вимаганні та одержанні неправомірної вигоди (кримінальне правопорушення, передбачене ч.3 ст. 368 КК України), обрання йому запобіжного заходу та відсторонення його від посади.

За вчинення такого злочину санкцією ч.3 ст. 368 КК України передбачено покарання у виді позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні