У Луцьку хочуть влаштувати пікет перед концертом Сєрьоги

1
5
У Луцьку хочуть влаштувати пікет перед концертом Сєрьоги
У Луцьку активісти хочуть влаштувати пікет під стінами Волинського облмуздрамтеатру імені Тараса Шевченка перед концертом білоруського виконавця Сєрьоги, який запланований на 9 грудня.

Про це повідомляє Інформаційне агентство ВолиньPost.

Як повідомив організатор пікету Богдан Жишко захід буде мирним і нестиме виключно інформативний характер, аби зупинити «заросійщення Волині».

«Ми прийдемо із плакатами і гучномовцем, будемо закликати людей не ходити на концерти артистів, які співають російською. Перекривати входи не будемо. Хто хоче нехай іде, має право, а ні, то нехай здають квитки. Якщо такі артисти перестануть користуватися попитом, то їх не возитимуть до Луцька», – розповів Богдан Жишко.

Богдан Жишко зазначає, що декілька десятків людей вже висловили бажання долучитися до акції і готують плакати.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Я реально не розумію для чого зривати концерт? Я, звичайно, на його концерт не йду, бо його діяльність мені по барабану. Але, люди, він білорус! Купа наших українських виконавців співають російською - ну, напишіть петиції якісь нашим (але і це теж неправильно). Українізація має проходити гарно і поступово - тоді люди її зрозуміють і почнуть сприймати як належне, потрібна величезна робота.
А оті от - ой, співає російською - тільки картинка гавноньюзам в московії...
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні